Yogalärare

 
 
elin klippa kopia.jpg

Elin Qvick
Grundare av Yogaloftet


Ända sedan jag deltog i mitt första yogapass för 14 år sedan har yogan varit en följeslagare och en famn genom hela mitt vuxna liv. Yogan är för mig ett livsviktigt andningshål i vardagen. 

Jag undervisar i yinyoga och kundaliniyoga/medicinsk yoga. Jag är även utbildad gravidyogalärare, och utbildad lärare i Holistisk yoga med inriktning röst och ljud, även kallad Röstyoga. Därför har mina pass nästan alltid inslag av ljud, klanger, röst och musik. 

Utöver yogan håller jag även kurser i ayurvedisk matlagning, örtlära, samt klangbad och meditation.

 
IMG_6580.JPG

Nathalie johansson
Grundare av Yogaloftet

Jag har så länge jag kan minnas alltid haft ett stort intresse och passion för människor, deras innehåll och välmående. Insidan - ut. Yogan är en viktigt pusselbit i mitt liv och har blivit en del av mig. 

Jag har utövat yoga i många år och tog i juni 2016 examen i yogalärarutbildningen på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Där läste jag och fick utbildning inom bl.a hathayoga, yinyoga, mindfulness och ayurveda.

Jag har även gått en påbyggnadskurs inom yinyoga, basmedicin och medicinsk yoga.

 
 
Profilbild Sandra.jpg
 
jenny.jpg
 

Sandra Lindroth

Yogan har haft en självklar roll i mitt liv i många år men det var inte förrän jag behövde handskas med en utmattning som yinyogan kom in i mitt liv. Nu älskar jag kombinationen av meditation/mindfulness/yoga i ett. Jag är även Mindfulnessinstruktör, reiki healer steg 1, planerar för steg 2, och utbildad inom hypnosterapi. Detta kommer säkert färga mina pass på Yogaloftet.

För mig är både yogan och mindfulness viktiga livsverktyg för att hantera allt vi möter och måste handskas med i vardagen.

 
 

JENNY wikström

Jag upptäckte yogan när jag behövde hjälp att komma tillbaka efter långvarig stress, sjukdom och en separation för några år sedan, med yogan fick jag de verktyg jag behövde för att kunna hantera smärta samt stärka och balansera mig både fysiskt & mentalt. Idag har yogan en självklar plats i mitt liv.

Jag är sedan september 2018 KRI-certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare enligt Yogi Bhajan samt diplomerad medicinsk yogainstruktör utbildad vid Yogainstitutet i Karlstad.

Jag brinner för att hjälpa andra att förbättra sin hälsa och sitt välmående och delar med glädje med mig av mina kunskaper inom yoga & meditation