Yogalärare

 
 
elin klippa kopia.jpg

Elin Qvick
Grundare av Yogaloftet


Ända sedan jag deltog i mitt första yogapass för 14 år sedan har yogan varit en följeslagare och en famn genom hela mitt vuxna liv. Yogan är för mig ett livsviktigt andningshål i vardagen. 

Jag undervisar i yinyoga och kundaliniyoga/medicinsk yoga. Jag är även utbildad gravidyogalärare, och utbildad lärare i Holistisk yoga med inriktning röst och ljud, även kallad Röstyoga. Därför har mina pass nästan alltid inslag av ljud, klanger, röst och musik. 

Utöver yogan håller jag även kurser i ayurvedisk matlagning, örtlära, samt klangbad och meditation.

 
IMG_6580.JPG

Nathalie johansson
Grundare av Yogaloftet

Jag har så länge jag kan minnas alltid haft ett stort intresse och passion för människor, deras innehåll och välmående. Insidan - ut. Yogan är en viktigt pusselbit i mitt liv och har blivit en del av mig. 

Jag har utövat yoga i många år och tog i juni 2016 examen i yogalärarutbildningen på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Där läste jag och fick utbildning inom bl.a hathayoga, yinyoga, mindfulness och ayurveda.

Jag har även gått en påbyggnadskurs inom yinyoga, basmedicin och medicinsk yoga.

 
sarah.jpg
 
Profilbild Åsa.jpg
 
Profilbild Sandra.jpg
 
Profilbild Lena.jpeg
 
jenny.jpg

Sarah Markkanen

Sarah har en stor passion för hälsa och välmående. Som licensierad personlig tränare, hälsocoach och kostrådgivare har hon en bred kunskap om hur kropp och sinne fungerar. Sarah har även gått kurser inom mindfulness, rawfood och levande föda. Yogan är något som följt henne genom livet och hon är utbildad inom flera olika yogastilar bl.a. Vinyasa flow, Yin yoga och Global yoga.

”Yoga är så mycket mer än bara en skonsam träningsform, för mig är yoga ett sätt att leva! I mötet med mig själv och med andra. Yogan ger mig så mycket: medvetenhet, närvaro, styrka, lugn och återhämtning, men även energi, tålamod och en djupare förståelse för mig själv och mina medmänniskor.”

 
 

Åsa Amsell

Mitt kall i livet har varit mitt arbete som pedagog. Att vägleda, inspirera och leda både barn och vuxna genom livet, och inom hälsa och välmående.

För ca tio år sedan tog jag, från ett liv med mycket och hård träning nyfiket steget in i yogans värld.

Det var ett fint möte som efter några gånger gav mig en härlig känsla på ett sätt som var nytt för mig, och som jag inte funnit någon annanstans.

För sex år sedan avslutade jag min första yogalärarutbildning och för ett år sedan avslutade jag min andra. Två olika yogastilar som möts på ett helt fantastiskt sätt och som tillsammans bygger precis den yoga jag vill dela med mig av till Er.

 

Sandra Lindroth

Yogan har haft en självklar roll i mitt liv i många år men det var inte förrän jag behövde handskas med en utmattning som yinyogan kom in i mitt liv. Nu älskar jag kombinationen av meditation/mindfulness/yoga i ett. Jag är även reiki healer steg 1, planerar för steg 2, utbildad inom hypnosterapi och i december kommer jag vara färdig som mindfulnessinstruktör. Detta kommer säkert färga mina pass på Yogaloftet.

För mig är yogan ett viktigt livsverktyg för att hantera allt vi möter och måste handskas med i vardagen.

 

Lena Nyberg

Jag vill locka alla, så som vi är, till frid och fröjd med yogans hjälp. Under 25 år har jag levt med yoga och Qi gong vid min sida och fascineras fortfarande över den rikedom av kunskap och visdom traditionen erbjuder oss människor. Jag tränar fler former av yoga, lär ut afrikansk dans och har arbetat som musikpedagog.

I Falun leder jag grupper i Samayoga, dit också många män lockats att yoga tillsammans. I kombination med västafrikansk dans, har jag skapat en yogaform som heter Afroyoga. Jag sprider och tränar Dinah Rodrigues hormonprogram och hur man genom yoga kan slippa och mildra huvudvärk och migrän.

"Yogan är till för alla och får oss att växa. Den lär oss ta hand vår kropp, vårt sinne och vårt liv på jorden. På mattan kan vi landa i det som är, på riktigt. När får vi möjligheten att se på världen och oss själva med ökad medvetenhet ger vi utrymme för sanna beslut”

 

JENNY wikström

Jag upptäckte yogan när jag behövde hjälp att komma tillbaka efter långvarig stress, sjukdom och en separation för några år sedan, med yogan fick jag de verktyg jag behövde för att kunna hantera smärta samt stärka och balansera mig både fysiskt & mentalt. Idag har yogan en självklar plats i mitt liv.

Jag är sedan september 2018 KRI-certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare enligt Yogi Bhajan samt diplomerad medicinsk yogainstruktör utbildad vid Yogainstitutet i Karlstad.

Jag brinner för att hjälpa andra att förbättra sin hälsa och sitt välmående och delar med glädje med mig av mina kunskaper inom yoga & meditation