yin nath.jpg
 
IMG_7698.jpg
 

KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en kraftfull men samtidigt enkel form av yoga som arbetar med kroppen, själen och sinnet.
Kyndaliniyoga består av rörelser, andningstekniker samt olika typer av meditationer.
Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa alla människor.

Vem passar kursen för?
Kundaliniyoga passar för både nybörjare och mer erfarna yogautövare. När du vill stärka dig mentalt, öka energin i kroppen och minska på stress. Skapa en balans i kropp, själ och sinne.

 

YINYOGA

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och öppnande av kroppens energisystem. I yinyogan vill vi komma åt kroppens bindväv/fascian istället för musklerna. Det gör vi genom att på ett ödmjukt sätt låta vår egen tyngdlag föra oss ned i positionerna där vi stannar i en längre stund. (3-5 minuter).

I yinyogan övar vi oss i mindfulness, som innebär medveten närvaro. Vi försöker att släppa taget om den yttre världen och alla tankar som snurrar runt, accepterar och välkomnar allt som det är för stunden. Yinyogan är otroligt stärkande, rensande både mentalt och fysiskt!

Vem passar Yinyoga för?
Yinyoga passar både nybörjare och erfarna yogautövare. Det passar dig som har ett snabbt tempo runt dig och är i behov av stillhet och återhämtning. Yinyoga är också ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet. 

 
 
 

HATHAYOGA

Hathayoga är en fysisk yogaform där vi kombinerar mjuka, statiska övningar med dynamiska, kraftfulla övningar. Vi stävar efter att förena vår fysiska och mentala del. Under passet så sammankopplas asanas (yogaövningar), andnings-, och meditationstekniker.

Vem passar Hathayoga för? 
För dig som vill ha en mer fysiskt utmanande och stimulerande yogaform som ökar din kroppsmedvetenhet, din styrka och balans. Passen passar dig med tidigare erfarenhet av yoga.
 

 

RESTORATIVE YOGA

 

HOLIYOGA

Holiyoga är skapad av Ulrica Gulz som under många år vävt samman olika röst/sound/vibrationstraditioner från öst och väst tillsammans med sina egna erfarenheter inom Kundaliniyoga, Hormonyoga och Holiyoga och skapat HOLIYOGA RÖST. 

Under passen strävar vi efter att skapa balans mellan rörelse och stillhet, flöde och lugn, energi och återhämtning. Det gör vi genom att förena närvaro, mjuka och enkla yogaövningar, toning och andning.  

Varje yogapass innehåller andningsövningar, dynamiska yogaövningar, stilla yogaövningar, meditationer i olika former samt avslappning. Övningarna är utvalda utifrån kunskap om vårt chakra- och meridiansystem samt chakrapsykologi. Du kommer även att få uppleva det avslappnande och speciella ljudet av de tibetanska klangskålarna och andra läkande instrument under kursen.

Vem passar Holiyoga Röst för?
Om du har behov av att få vara fullständigt prestationslös i ett lugnt tempo, om du är utbränd, stressad, har smärta, ångest eller depression är det utmärkt. Men även du som kan göra krävande fysisk yoga, men längtar efter fördjupning när det gäller dina egna känslor, präglingar, livsmönster och andning, kan hitta ett bra komplement i Holistisk Yoga Röst.